Que Fem

La nostre empresa ha creat la col·lecció Gaudi Limited Collection, dissenys inspirats en l´obra de Gaudi i molt especialment en la técnica del Trencadís que decora moltes de les seves realitzacions modernistes. Son dissenys exclusius, realitzats amb tècniques artesanals per experts professionals.

La Col·lecció Gaudi está composta per corbates, fulards i mocadors de seda, pashmines de Llana i Lli , botons de puny i arrecades, articles realitzats en sèries reduïdes.

Regals d´Empresa. Articles exclusius que es venen en acreditats establiments i també per a Regals d´Empresa, commemoració d´esdeveniments i obsequis institucionals.

Disposem d´un Departament de Disseny per a desenvolupar propostes personalitzades per a cada client.

Elaborem tots els articles en el nostre propi Taller de Confecció amb procediments tradicionals i acabats a mà. VEURE VIDEO

Estampem els teixits de seda natural utilitzant el mètode tradicional a la lionesa i realitzem les nostres pashmines d´alta qualitat amb telers tradicionals jacquard.

Certificació D´A (Producte Artesà de Qualitat) atorgat per la Generalitat de Catalunya, per la singularitat dels dissenys i la seva acurada realització. Som l´única empresa de corbateria que ha obtingut aquesta certificació.

 

Video procés elaboració articles alta qualitat

Texto imagen alt 01

Confecció artesanal realitzada per experts professionals

Texto imagen alt 03

Departamento de Disseny per a desenvolupar dissenys exclusius

Texto imagen alt 02

Taller de confecció propi. Garantia d´entrega en la data acordada

Texto imagen alt 05

Realització articles de llana i lli amb telers tradicionals jacquard

Texto imagen alt 04

Estampació alta qualitat métode tradicional a la lionesa